Crumble Met Vanillepudding En Aardbeien07
Crumble Met Vanillepudding En Aardbeien07

Voor de crumble

  • 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  • 2

    Meng alle ingrediënten tot een korrelig mengsel in een kom.

  • 3

    Strooi dan over een bakplaat en bak goudbruin op 180°C in de oven gedurende 25 à 30 minuten.

Voor de pudding

  • 1

    Hou een kopje melk apart en doe de rest in een steelpannetje.

  • 2

    Breng aan de kook met de suiker.

  • 3

    Los ondertussen de puddingpoeder op in het kopje melk.

  • 4

    Als de melk kookt, haal dan van het vuur en roer er het opgeloste puddingpoeder door. (Je zal nu een dikke warme pudding krijgen).

Afwerking

  • 1

    Verdeel de pudding in glaasjes en laat opstijven.

  • 2

    Snij de aardbeien in stukjes en verdeel over de glaasjes.

  • 3

    Strooi er de crumble over en versier met munt.

Terug naar overzicht